Boklunch på bibblan

Öppettid
Tors 23 mars 12:00-13:00
Pris
Fri entré
Plats
Stadsbiblioteket

Sveavägen 73

Böcker kryddade med Stockholmsinnehåll serveras samtidigt som du äter lunch. Karl-Olof Andersson berättar om Per Anders Fogelströms Den okuvliga friheten. Bo Larsson berättar om sin bok Vällingbyporträtt.

Karl-Olof Andersson berättar om Per Anders Fogelströms Den okuvliga friheten - en aldrig tidigare publicerad roman av Per Anders Fogelström. Skrivet vid randen till ett världskrig 1939 är Fogelströms antinazistiska ungdomsverk en historia om förtryck och motstånd när ett litet land blir ockuperat av en totalitär stormakt.

Bo Larsson berättar om sin bok Vällingbyporträtt – elva berättelser.

Lättare lunch finns att köpa i cafeterian bredvid programhörnan.

StadsbiblioteketSveavägen 73
Kundtjänst 08-508 30 900
biblioteket.stockholm.se