Boksläpp Den okuvliga friheten

Öppettid
Tisdag 21 mars 17.30–19.30
Pris
Eventet är fullbokat!
Plats
Bio Rio

Hornstulls strand 3

Boksläpp Den okuvliga friheten av Per Anders Fogelström. Panelsamtal om civilkurage lett av författaren Susanna Alakoski med Agnes Hellström, Mina Dennert, Karl-Olof Andersson, Rûnbîr Serkepkanî och Sarah Bohman. Biljetter till eventet är slut.

FULLBOKAT
Anmälan har stängts till eventet då alla biljetter är uppbokade.

Fogelströmåret 2017

Stockholmsskildraren Per Anders Fogelström skulle ha fyllt 100 år 2017. Det uppmärksammar Stockholmia förlag med att ge ut hans tidigare opublicerade roman Den okuvliga friheten. På boksläppet hyllas Fogelström med ett samtal kring de frågor som han stred för under hela sitt liv och som hans roman så tydligt speglar: människans längtan efter frihet och vikten avmotstånd och civilkurage. Hela programmet för Fogelströmåret hittar du på fogelström2017.se

Den okuvliga friheten

Fogelströms ungdomsverk skrivet på randen av ett världskrig. En historia om ett land som blir ockuperat av en totalitär stormakt med förföljelse och förtryck som följd. Men också om motstånd och civilkurage. Här kan du läsa mer om Den okuvliga friheten.

Boksläpp med samtal

Panelsamtal: civilkurage. Vad har berättandet och ordet för betydelse i motståndet mot antidemokratiska rörelser? Hur kan vi kanalisera vår okuvliga frihetskänsla i handling som gör skillnad? Lyssna till ett samtal om civilkurage lett av författaren Susanna Alakoski med Agnes Hellström, Mina Dennert, Karl-Olof Andersson, Rûnbîr Serkepkanî och Sarah Bohman. Här nedan kan du ladda ner programblad för boksläppet.

Programblad