Nyhetsbrev

Håll dig uppdaterad om vad som är på gång på Stockholmia

Intresserad av Stockholm och stockholmarnas historia? Följ oss och få mer information om Stockholmia, våra publikationer, kommande boksläpp och aktiviteter! 

Anmälan Stockholmias nyhetsbrev

Avanmälan Stockholmias nyhetsbrev

I Stadsmuseets, Medeltidsmuseets och Stockholmias gemensamma nyhetsbrev som kommer en gång i veckan får du tips om aktuella utställningar, stadsvandringar, program och andra nyheter.

Anmälan/avanmälan Stadsmuseets och Medeltidsmuseets nyhetsbrev

 

GDPR

Dataskyddsförordningen (GDPR) gäller som lag i alla EU:s medlemsländer från och med den 25 maj 2018. Förordningen innebär stärkta rättigheter för den enskilde när det gäller personlig integritet.

I samband med anmälan till nyhetsbrev så ger du samtycke till att din e-postadress kan sparas i vårt prenumerantregister.

Dina personuppgifter är viktiga för oss och vi arbetar för att alltid uppfylla gällande lagstiftning avseende skydd av personuppgifter. De prenumerationsuppgifter som vi lagrar om dig används endast för att kommunicera med dig och lämnas inte ut till tredje part. Du har rätt att när som helst begära att prenumerationsuppgifterna tas bort ur vårt register.

Uppdaterad